Serenity

 

Ieder mens heeft zijn eigen taal, zijn eigen klank en kleur.
De stem van het hart klinkt voor iedereen gelijk.

Dankbaar ben ik dat ik samen met multi-instrumentalist Michiel Brandes,
het album Serenity op 28 maart 2018 geboren mocht laten worden.

De betoverende klanken kondigen een geboorte aan.
Een terugkeer naar de Essentie, in liefde en eenheid.

 

De muziek geeft je aanwijzingen waar de schat verborgen ligt. De klanken nodigen je uit om in jezelf te blijven geloven en trouw te zijn aan jezelf, ongeacht wat anderen zeggen.

Het stille verlangen van de ziel naar iets of iemand, die (nog) onbereikbaar is of wat (nog) niet gerealiseerd kan worden. Het uithouden en aanvaarden van dit verlangen, om daaraan innerlijk te groeien.

Wees op je eigen manier dankbaar voor wat is, ook al word je uitgedaagd en begrijp je het soms niet. Eer je naam. Draag hem met eerbied. Niemand is zoals jij.

Het grootste geschenk in je leven is je ware potentieel tot expressie te laten komen en datgene te doen waarvoor jij op aarde bent. Geef je over aan het leven en ga vol vertrouwen. Wees jezelf, zonder compromissen. Je bent goed zoals je bent. Sta open voor liefde. Je wordt onvoorwaardelijk gesteund. Altijd en overal.

Laat jezelf zien en maak je niet kleiner dan je bent. Ga jouw weg in overgave en vertrouwen. Je staat er niet alleen voor. Stem je af op jouw innerlijke wijsheid. Schep helderheid in je leven. Ga staan in je naam. Geloof in de kracht die je in je hebt. Je bent het waard!

Bestelwijze cd*

Stuur een mail naar  info@asmaraklank.nl  en vermeld het volgende:
Voornaam + Achternaam :
Adres :
Postcode + Woonplaats :
Aantal cd’s Serenity :

Prijs cd : € 12,50  exclusief € 4,- verzendkosten


Bestelwijze MP3 download*

Stuur een mail naar  info@asmaraklank.nl  en vermeld het volgende:
Voornaam + Achternaam :
E-mail : 

Prijs MP3 download: € 12,50

* In een bevestigingsmail ontvang je de bankgegevens waarnaar je het bedrag kunt overmaken. Na ontvangst van de betaling wordt de cd verstuurd of ontvang je een link om Serenity te kunnen downloaden. Gekochte cd’s kunnen alleen worden geruild indien er sprake is van een aantoonbaar defect op de cd, bij normaal gebruik. Je ontvangt dan een nieuw exemplaar.