BedrijfsnaamAnalyse

Ben jij een zelfstandige professional die:

moeite heeft om zijn/haar bedrijf of praktijk van de grond te krijgen;
continu tegen allerlei zaken aanloopt;
toe is aan een volgende stap in zijn/haar bedrijf of praktijk
op een tweesprong staat;
leeft met vragen als: "Is dit het nu? Hoe nu verder? Wil ik dit nog wel?

Als jij je in bovenstaande herkent, dan is een BedrijfsnaamAnalyse wat voor jou.

Een BedrijfsnaamAnalyse (voor bedrijf kan ook praktijk gelezen worden) is alleen mogelijk nadat je eerst een NaamAnalyse hebt gedaan. Jij bent immers de drijvende kracht in je bedrijf of praktijk. Ook als jouw persoonlijke naam tegelijkertijd je bedrijfsnaam/merknaam is dien je eerst een NaamAnalyse te doen.

In een BedrijfsnaamAnalyse speelt de bedrijfsbiografie (die je thuis met steekwoorden/korte zinnen hebt voorbereid) een belangrijke rol. Wat heeft er plaatsgevonden tussen de start van je bedrijf tot waar je nu bent.  De financiële analyse laat ik buiten beschouwing. Het gaat puur om waar je je mee hebt beziggehouden en bezighoudt, je successen, tegenvallers, uitdagingen, mogelijke omkeerpunten, belangrijke personen enzovoort. Aan de hand van je vraag analyseren we samen de bedrijfsnaam om helderheid te krijgen in dat wat er op dit moment bij jou speelt en/of nodig is.

Wanneer je een wetenschappelijk onderbouwde analyse verwacht met harde feiten en cijfers, dan ben je bij mij helaas aan het verkeerde adres. Ik heb een procesgerichte intuïtieve werkwijze en gebruik het ontdekken en ervaren als invalshoek. De namen en de letters in de namen vertellen jou hoe het er op dit moment voor staat met je bedrijf of praktijk. Een naam is namelijk veel meer dan een aantal lettercombinaties achter elkaar. Een naam heeft een betekenis, een klank, een beweging, een resonantie. De letters afzonderlijk hebben ook weer hun eigen klankkleur, karakter en nog veel meer.

Samen met jou kijk ik hoe je geboortenaam in relatie staat tot je bedrijfsnaam. Wat zijn der overeenkomsten en verschillen? Past de bedrijfsnaam bij wie je bent als persoon en het werk dat je doet. Mogelijk ben je jouw bedrijfsnaam ontgroeid of is er iets gaande in jouw persoonlijke proces dat ervoor zorgt dat je bedrijf onvoldoende stroomt of je praktijk te weinig cliënten heeft. Met dat wat de namen onthullen kun je zelf al dan niet aan de slag.

De investering voor deze unieke BedrijfsnaamAnalyse van ca. 2 uur bedraagt € 250,- inclusief BTW.  (€ 206,61 exclusief BTW)

Benieuwd naar wat jouw bedrijfsnaam je te vertellen heeft?
Maak dan een afspraak om samen met mij jouw bedrijfsnaam te ontdekken.
Houdt er rekening mee dat voor een BedrijfsnaamAnalyse een NaamAnalyse nodig is, die niet langer dan 2 maanden geleden heeft plaatsgevonden.
Afspraken vinden plaats bij AsmaraKlank in Rotterdam. Indien gewenst kan naar aanleiding van de BedrijfsnaamAnalyse één of meerdere vervolgconsulten worden gevolgd.