NaamAnalyse

Loop jij in het dagelijks leven tegen van alles aan?
Leef je met vragen als: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat hoort bij mij?
Heb jij behoefte aan meer helderheid in jezelf en je naam?
Heb je een hekel aan je naam (voornaam, achternaam, meisjesnaam) of moeite met het uitspreken ervan?
Ben je aan het overwegen om je naam te wijzigen?

Als jij jezelf in bovenstaande herkent, dan is een NaamAnalyse wat voor jou.

De naam die je bij geboorte hebt gekregen draag je doorgaans je hele leven en ze ontwikkelt zich ook met je mee. Het is als een ruwe diamant die steeds verfijnder geslepen wordt, zodat alle schitteringen, kleuren en nuances steeds meer en meer tot haar recht komen. Helaas zitten er bij veel mensen vertroebelingen op de naam, waardoor de naam je onvoldoende kan bekrachtigen bij waar jij je in je leven mee uiteen zet of toe opgeroepen voelt.

Een NaamAnalyse is een eerste stap naar helderheid, naar dat wat in jouw naam verborgen zit. Uitgangspunt is de geboortenaam, omdat daar jouw levenspotentieel in zit. Voornaam, eventuele doopnaam en/of roepnaam + achternaam. Als je een wetenschappelijk onderbouwde analyse verwacht met harde feiten en cijfers, dan ben je bij mij helaas op het verkeerde adres. Wat ik voor je kan betekenen is dat ik het onbewuste in jou wakker maak, zodat je ervan bewust wordt als het daar de tijd voor is. Ik geef een impuls aan je intuïtieve vermogens en laat je op een praktische en ervaringsgerichte wijze jezelf ontdekken, vanuit het moment, zonder gezweef!

Ik heb een procesgerichte intuïtieve werkwijze en gebruik het ontdekken en ervaren als invalshoek. Een naam is namelijk veel meer dan een aantal lettercombinaties achter elkaar. Een naam heeft een betekenis, een klank, een beweging, een resonantie. De letters afzonderlijk hebben ook weer hun eigen klankkleur, karakter en nog veel meer.

Heb je behoefte aan meer helderheid in jezelf, je leven, je naam of levensopdracht, dan is een NaamAnalyse wat voor jou.
In dit consult van ca. 75 minuten, maak ik aan de hand van jouw naam, samen met jou helder waar jij op dit moment staat in je leven en wat jouw naam je te zeggen heeft.
De investering voor deze unieke NaamAnalyse bedraagt: € 95,- inclusief BTW.

Ben je benieuwd naar wat jouw naam je te zeggen heeft?
Maak dan een afspraak om samen met mij op ontdekkingsreis te gaan in de wereld van jouw naam. Ben je een Zelfstandige Professional? Kijk dan ook op BedrijfsnaamAnalyse.

Wil jij leren hoe je jouw naam als een levenskompas kunt laten fungeren?
Meld je dan aan voor de training – Je naam als levenskompas. In deze training krijg je praktische handvatten om op een diepere laag in verbinding te komen met jouw naam.

Ga voor meer informatie of het maken van een afspraak naar Contact.
Afspraken vinden plaats bij AsmaraKlank in Rotterdam. Indien gewenst kan naar aanleiding van de NaamAnalyse één of meerdere vervolgconsulten worden gevolgd.
Een overzicht van alle groepsactiviteiten vind je in de Agenda. Benieuwd naar hoe anderen de begeleiding van AsmaraKlank ervaren? Ga dan naar Reacties.