NaamAnalyse

"Door de NaamAnalyse besefte ik dat het nu echt Mijn Tijd is. Altijd heb ik me
aangepast en me kleiner voorgedaan dan ik ben. Dat wil ik niet meer. Mijn naam
gaf mij handvatten en bevestigde mijn gevoel dat ik op de goede weg ben.
Het was heel verhelderend."

"De NaamAnalyse gaf me inzicht. Van jongs af aan heb ik al een hekel aan mijn
voornaam. Vlak voor mijn geboorte besloten mij ouders mij opeens anders te
noemen dan ze in eerste instantie van plan waren. Ik voel me meer verbonden
met die eerste oorspronkelijke naam. Door de NaamAnalyse kwam ik erachter
dat de naam die ik draag me helpt om verantwoordelijkheid voor mezelf te
nemen en de ballast van het verleden los te laten".

Sta jij op een kruispunt in je leven en ben je aan het beraden welke richting je op wil?
Leef je met vragen als: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat hoort bij mij?
Zou je graag je leven willen leven vanuit wie je werkelijk bent?
Heb je alles wat je hart begeert en voel je je toch ongelukkig?
Heb je moeite met het uitspreken van jouw naam en/of ben je aan het overwegen om je naam te wijzigen?

De naam die je bij geboorte hebt gekregen draag je doorgaans je hele leven en ze ontwikkelt zich ook met je mee. Het is als een ruwe diamant die steeds verfijnder geslepen wordt, zodat alle schitteringen, kleuren en nuances steeds meer en meer tot haar recht komen. Helaas zitten er bij veel mensen vertroebelingen op de naam, waardoor de naam je onvoldoende kan bekrachtigen bij waar jij je in je leven mee uiteen zet of toe opgeroepen voelt.

Een NaamAnalyse is een individueel consult aan de hand van de letters van je naam, dat inzicht geeft in waar jij nu staat in het leven. Uitgangspunt is de geboortenaam, omdat daar jouw levenspotentieel in zit. Indien jouw geboortenaam uit meerdere namen bestaat, je ook nog een roepnaam hebt, één of meerdere doopnamen of adoptienamen, dan zal de naam worden geanalyseerd die het dichtst bij je staat, in combinatie met je achternaam. Bij vrouwen die getrouwd zijn, is dat de meisjesnaam.

Op een eenvoudige wijze krijg je praktische handreikingen die de diepere lagen van je naam zichtbaar maken. Eventuele (innerlijke) blokkades die er zijn, die jou belemmeren om vanuit jouw natuurlijke eigenheid te leven, komen aan het licht. Een NaamAnalyse bekrachtigt wie je bent en geeft informatie vrij om een volgende stap in je leven te zetten en/of bevestigt mogelijk wat je diep van binnen al lang weet.

Heb je behoefte aan meer helderheid in jezelf, je werk, huidige levenssituatie, je naam of levensopdracht, dan is een NaamAnalyse wat voor jou. Aan de hand van jouw naam, maak ik samen met jou helder waar jij op dit moment staat in je leven en wat jouw naam je te zeggen heeft. De investering voor deze unieke NaamAnalyse (voornaam + achternaam) van 75-90 minuten bedraagt € 125,- inclusief BTW en vindt plaats bij AsmaraKlank in Rotterdam.

Ben je benieuwd naar wat jouw naam je te zeggen heeft?
Maak dan een afspraak om samen met mij op ontdekkingsreis te gaan in de wereld van jouw naam. Het is ook mogelijk om een Telefonisch NaamAnalyse Consult van 15 minuten te doen. Zie zijkolom voor meer informatie.

Ga voor meer informatie of het maken van een afspraak naar Contact.
Afspraken vinden plaats bij AsmaraKlank in Rotterdam. Indien gewenst kan naar aanleiding van de NaamAnalyse één of meerdere vervolgconsulten worden gevolgd.
Een overzicht van activiteiten vind je in de Agenda. Benieuwd naar hoe anderen de consulten/begeleiding van AsmaraKlank ervaren? Ga dan naar Reacties.