NaamAnalyse

Loop jij in het dagelijks leven tegen van alles aan?
Leef je met vragen als: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat hoort bij mij?
Heb jij behoefte aan meer helderheid in jezelf en je naam?
Heb je een hekel aan je naam (voornaam, roepnaam, achternaam, meisjesnaam) of moeite met het uitspreken ervan?
Ben je aan het overwegen om je naam te wijzigen?

Als jij jezelf in bovenstaande herkent, dan is een NaamAnalyse wat voor jou.

De naam die je bij geboorte hebt gekregen draag je doorgaans je hele leven en ze ontwikkelt zich ook met je mee. Het is als een ruwe diamant die steeds verfijnder geslepen wordt, zodat alle schitteringen, kleuren en nuances steeds meer en meer tot haar recht komen. Helaas zitten er bij veel mensen vertroebelingen op de naam, waardoor de naam je onvoldoende kan bekrachtigen bij waar jij je in je leven mee uiteen zet of toe opgeroepen voelt.

"De NaamAnalyse gaf me inzicht. Van jongs af aan heb ik al een hekel aan mijn voornaam. Vlak voor mijn geboorte besloten mij ouders mij opeens anders te noemen dan ze in eerste instantie van plan waren. Ik voel me meer verbonden met die eerste oorspronkelijke naam. Door de NaamAnalyse kwam ik erachter dat de naam die ik draag me helpt om verantwoordelijkheid voor mezelf te nemen en de ballast van het verleden los te laten". Lees verder

Een NaamAnalyse is een eerste stap naar helderheid, naar dat wat in jouw naam verborgen zit. Uitgangspunt is de geboortenaam, omdat daar jouw levenspotentieel in zit. Indien jouw geboortenaam uit meerdere namen bestaat, je ook nog een roepnaam hebt, één of meerdere doopnamen of adoptienamen, dan zal de naam worden geanalyseerd die het dichtst bij je staat, in combinatie met je achternaam. Bij vrouwen die getrouwd zijn, is dat de meisjesnaam. Als je een wetenschappelijk onderbouwde analyse verwacht met harde feiten en cijfers, dan ben je bij mij helaas op het verkeerde adres.

Wat ik voor je kan betekenen is dat ik het onbewuste in jou wakker maak, zodat je ervan bewust wordt als het daar de tijd voor is. Ik geef een impuls aan je intuïtieve vermogens en laat je op een praktische en ervaringsgerichte wijze jezelf ontdekken, vanuit het moment, zonder gezweef! Ik heb een procesgerichte intuïtieve werkwijze en gebruik het ontdekken en ervaren als invalshoek. Een naam is namelijk veel meer dan een aantal lettercombinaties achter elkaar. Een naam heeft een betekenis, een klank, een beweging, een resonantie. De letters afzonderlijk hebben ook weer hun eigen klankkleur, karakter en nog veel meer.

Heb je behoefte aan meer helderheid in jezelf, je leven, je naam of levensopdracht, dan is een NaamAnalyse wat voor jou. Aan de hand van jouw naam, maak ik samen met jou helder waar jij op dit moment staat in je leven en wat jouw naam je te zeggen heeft.
De investering voor deze unieke NaamAnalyse (voornaam + achternaam) van 75-90 minuten bedraagt € 125,- inclusief BTW.
Een VoornaamAnalyse (of RoepnaamAnalyse) van 60 minuten bedraagt € 95,- inclusief BTW.

Ben je benieuwd naar wat jouw naam je te zeggen heeft?
Maak dan een afspraak om samen met mij op ontdekkingsreis te gaan in de wereld van jouw naam. Ben je een Zelfstandige Professional? Kijk dan ook op BedrijfsnaamAnalyse.

Ga voor meer informatie of het maken van een afspraak naar Contact.
Afspraken vinden plaats bij AsmaraKlank in Rotterdam. Indien gewenst kan naar aanleiding van de NaamAnalyse één of meerdere vervolgconsulten worden gevolgd.
Een overzicht van alle groepsactiviteiten vind je in de Agenda. Benieuwd naar hoe anderen de begeleiding van AsmaraKlank ervaren? Ga dan naar Reacties.